FRAKT 79KR (GÄLLER EJ TAVLOR) | BETALA ENKELT MED KLARNA

OM MAISON INTERIEUR

Maison Interieur är en möbel och inredningsbutik belägen söder om Göteborg i Kungsbacka. Vi har ett brett handplockat sortiment från hela världen samt vår egen Maison Collection, en kollektion med våra egendesignade möbler där du som kund kan välja fritt bland hundratalet tyger, färger, material och tillbehör. Vi skräddarsyr dina möbler för den privata samt offentliga verksamheten. Vi tillhandahåller även homestyling i ditt hem eller inför en försäljning. 


 Den röda tråden som genomsyrar vår verksamhet i såväl den fysiska butiken som i vår webbshop är att när du kliver över tröskeln till Maison Interieur vill vi inte bara sälja en produkt, vi vill leverera och ge dig en fantastisk upplevelse. Du möts av ett underbart, unikt och lyxigt sortiment kombinerat med en service utöver det vanliga. Vår vision när vi startade lever kvar, vi vill leverera både möbler och inredning som håller bra kvalitè, är lyxiga fast till ett bra pris. Våra ledord som alltid kommer finnas kvar är,

       Lyxigt-Internationellt-Prisvärt 

Vi vill kunna ge just Dig som kund en miljö där du både inspireras och hittar rätt möbler & inredning för att göra just ditt hem unikt och till Er speciella plats.   

Välkomna in till oss på Maison Interieur!

FÖLJ OSS PÅ VÅRA SOCIALA MEDIER